10x De leukste cadeautjes voor Pasen

10x De leukste cadeautjes voor Pasen

Pasen komt er weer aan dus hoog tijd om opzoek te gaan naar leuke cadeautjes! 🐣🌸

Hieronder vind je onze favorieten. 🥰

 

1. Bowlingset - Rol en bowl! Rol de bal en kijk of je alle 6 de kegels kunt omgooien. Een leuk spel om buiten te spelen. Kijk of je de kegels één voor één kunt raken of misschien zelfs je eerste strike kunt gooien.

 

 

2. Stoepkrijt Heel leuk cadeautje voor in de paasmand. Of om te verstoppen zodat ze deze eerst kunnen gaan zoeken. 🥰

 

3. Connetix ball run - De Connetix Ball Run Pack bestaat uit kleurrijke, magnetische bouwstenen die op verschillende manieren in elkaar kunnen worden gezet. Met de meegeleverde balletjes en verschillende soorten buisjes maak je er een supercoole hindernissenbaan van!

 

 

4. Telraam - Schuif en begin maar te tellen! Met dit klassieke telraam in vintage kleuren leer je in een mum van tijd tellen! Schuif de kralen heen en weer en tel ze één voor één. Of probeer vormen te maken en kleuren te herkennen en benoemen. Je zult zo veel plezier hebben terwijl je leert!

 

5. Dinosaurus memory spel Leuk 30-delig dinosaurus memory spel. De 15 bij elkaar passende sets zijn gemaakt van dik karton dus ook ideaal voor kleine handjes om ermee te spelen.

 

6. Antarctica Sensory box -  Ontdek ANTARCTICA, het werelddeel vol wonderen! Samen met de pinguïn familie ga je op zoektocht naar de meest prachtige sneeuwkristallen. Diep in de sneeuw liggen deze verborgen. Vang ze snel en bewaar ze in de kleine iglo's.

 

 

7. Stretch sand - Het super zachte Stretch sand is geweldig voor zintuigelijke ervaringen. Het kan worden gevormd, gekneed en bewerkt met zandspeelgoed. Het kan uit elkaar worden getrokken en is super elastisch! 

 

 

 

8. Rollerbaan Wild Flowers1, 2, 3, racen maar! Met deze vrolijke houten rollerbaan inclusief 4 versierde wieltjes vermaakt je kleintje zich prima.

 

9. Safari bouwstenen -  Een klassieker met een moderne uitstraling! Deze 50-delige bouwstenenset overtuigt kleine avonturiers met een grote keuze aan verschillend gevormde en ontworpen houten bouwblokken.

10. Badrobot - Bouw je eigen badrobot! Giet water in de trechter boven op robot's hoofd en zijn ogen gaan aan het rollen. Maak zelf een weg waarlangs het water komt door de kraantjes te openen en te sluiten. je kindje leert hierdoor "oorzaak en gevolg" kennen. De robot is 16-delig en kan naar eigen fantasie gebouwd worden.

 

Zo dit waren onze favorieten maar uiteraard vind je op onze website nog veel meer leuke cadeau ideetjes! 

Geniet alvast van jullie Pasen! 🐣🌸

 

Groetjes,

Elise ✨🪐

 

 

Sensorisch & educatief speelgoed ❤️

Terug naar blog

Onze sensory boxen